Magazijn bakken

zevim


zevim is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2001 en heeft als activiteit het importeren en exporteren van professionele materialen welke veelal onder ons private zevim label worden geproduceerd en verkocht.

Sinds de oprichting is het assortiment continue meegegroeid met de onderneming en aangepast aan de wensen van vele en diverse afnemers.

Zo bestaat het zevim - leveringsprogramma uit een 5-tal productgroepen. Deze productgroepen zijn:

  • Bedrijfswageninrichtingen
  • Opbergsystemen
  • (Hand)gereedschappen en toebehoren (hand)gereedschappen
  • Beschermingsproducten en verzorgingsproducten
  • Onderhouds- en reinigingsproducten, lijmen en borgmiddelen.

De catalogus die nu voorligt betreft het assortiment opbergsystemen welke uit meerdere deelgroepen bestaat en ook als zodanig op de volgende pagina's is onderverdeeld.

De afnemers van zevim - producten bevinden zich in alle branche's zoals de industrie, installatie, bouwnijverheid, schilders, automobiel, overheid etc. etc.

De levering geschiedt via voornamelijk de zgn tussenhandel, inkoopcombinaties, de technische (groot)handelaren, ijzerwarenvakhandel, electrotechnische groothandel, automaterialenhandel, groothandel voor schilderbenodigdheden en dergelijke.

Als organisatie hechten wij veel waarde aan een goed en deskundig advies en ondersteuning naar onze relaties/afnemers. Wij doen dat bijvoorbeeld door deelname aan open dagen en beurzen, via onze demobussen van bepaalde producten zoals de bedrijfswageninrichting. Het kostenloos en vrijblijvend opnemen en uitwerken van deze bedrijfswageninrichtingen middels een CAD tekenprogramma en het bezoeken van relaties bij vraagstellingen of problemen om ter plekke een situatie te kunnen beoordelen.

Ook het uitgeven van een duidelijke en overzichtelijke catalogus behoort hier toe. Dit zowel in boekvorm maar ook op onze website www.zevim.nl . Daarnaast is ons prijsbeleid zeer transparant door het van onze verkoopprijzen (excl. btw) op onze website. Dit wordt veelal in een excel of PDF gerealiseerd, welke dan ook weer te downloaden is.

Tevens is onze binnen- en buitendienst altijd te raadplegen bij vragen of ter begeleiding van de aanschaf van de diverse producten. Telefonisch zijn deze bereikbaar via ons algemene nummer. Een afspraak maken voor een (orienterend) gesprek met de buitendienst is via de verkoop binnendienst altijd te realiseren.

Door kwalitatief goede produkten te leveren en daarnaast duidelijk en innovatief te zijn en ondernemend te opereren hebben wij van al veel afnemers het vertrouwen gekregen om hen te mogen beleveren. Wij willen deze weg naar de toekomst blijven bewandelen en wij hopen dan ook dat ook u ons in de nabije toekomst een kans zal geven om ons te mogen bewijzen.

Met vriendelijke groet

Uw zevim - team

Inhoudsopgave


De traditionele stapelbare magazijnbakken worden in vrijwel elk magazijn gebruikt. Leverbaar in verschillende maten en in verschillende kleuren. De zevim magazijnbakken zijn van een hoogwaaridge kwaliteit en door de verschillende toebehoren ook multi inzetbaar. Verstevigingen op de plekken daar waar nodig zodat ook bij het stapelen een stabiel geheel gevormd wordt.

Magazijnstapelbakken

Voor de magazijnbakken zijn ook verschillende wandstellingen en of vrijstaande stellingen verkrijgbaar. De specifieke stellingen alleen voor de magazijnbakken treft u in deze folder aan. Legbordstellingen welke naast onze magazijnbakken ook universeel inzetbaar zijn, treft u aan in onze dokumentatie magazijnkasten.

(Wand)stellingen

Ook de mobiele stellingen zijn eenvoudig met de magazijnbakken te combineren. Ideaal indien op grotere werkplekken op verschillende plaatsen kleinere onderdelen voor handen dienen te zijn. De indeling van de bakken is naar eigen inzicht samen te stellen doordat alle onderdelen als set maar ook gewoon los te verkrijgen zijn.

Mobiele stellingen

Wie kent de traditionele magazijnkantelbakken nu niet. Ook wij hebben ze in ons leveringsprogramma in verschillende maten en kleuren. En daarnaast vele maten uit voorraad leverbaar.

Kantelbakken

De magazijnkantelbakken zijn natuurlijk uitermate gescikt om te combineren met wand- of mobiele stellingen. Maar ook in showrooms of andere presentatieruimtes kunnen ze een uitkomst bieden. Complete shopconcepten zijn door ons hier te realiseren.

Kantelbakstellingen

Ook de bekende euronorm magazijnbakken vindt u terug in ons leverinsprogramma. Een uitgebreid programma in twee basisafmetingen en een legio hoogteuitvoeringen. Daarnaast een grote keuze in de uitvoering en de type handgreep.

Euronorm bakken

Beste techniek