Omvormers

Omvormers van XS tot XXL

Mobiele stopcontacten voor onderweg

Of het nu een auto, camper of boot is, in veel vrijetijdsvoertuigen is het zinvol een 230 Volt aansluiting te hebben om alledaagse elektrische apparaten die op reis bijdragen aan uw welzijn te kunnen gebruiken. Deze werken echter op 230 Volt waardoor u ze niet zomaar kunt gebruiken tijdens uw vakantie. Immers de enige stroomvoorziening die beschikbaar is, is de voertuig- of verbruikeraccu.

Hoe kunt u dan toch uit 12 of 24 Volt gelijkspanning een 230 Volt wisselspanning genereren? Heel eenvoudig: met een WAECO omvormer. Zo verschillend als de toepassings-gebieden zijn, zo omvangrijk is ook het WAECO gamma van omvormers. Of u nu op zoek bent naar een omvormer voor uw laptop of een krachtige sinusomvormer voor uw magnetron of koffiezetapparaat, bij WAECO bent u aan het juiste adres. Alle omvormers hebben één ding gemeen, de buitengewoon hoge kwaliteitsstandaard en het moderne, gebruiksvriendelijke design.

Sinusomvormer tot 350 Watt

Zuivere sinusspanning voor de gevoelige verbruikers

Ook de "kleine" SinePower sinusomvormers met 150 en 350 Watt zijn beschikbaar in het unieke elektronica design van WAECO. Ze maken van 12 resp. 24 Volt accuspanning een zuivere wisselspanning van 230 Volt, zoals het stopcontact thuis.

Hierdoor zijn ze ideaal voor gevoelige verbruikers die aan boord met storingen op schommelingen in de voedingsspanning reageren. Bovendien beschikken ze over comfortabele details zoals een verstelbare montage voet, een aansluiting voor de afstandsbediening en een externe aan-/uitschakelaar.

Sinusomvormer van 700 Watt en hoger

Krachtige omvormer met zuivere sinusspanning

Voor de lancering al bekroond - geen wonder dat de SinePower omvormerserie zelfs strenge jury's wist te overtuigen.

De apparaten met een continu vermogen van 700 Watt en hoger behoren heel duidelijk tot het professionele bereik.

Omvormer met gemodificeerde sinusspanning

230 Volt voor veel gangbare verbruikers

Hoge product kwaliteit, uniek desig, toptechniek, talrijke comfortkenmerken: de omvormersuit de PerfectPower-serie van Waeco beziten alles wat je van een hoogwaardig apparaat mag verwachten. De uitvoeringen tot 550 Watt zijn bijzonde licht en compact. Ze genreren uit 12 resp. 24 Volt accuspanning een sinusachtige wisselspanning van 230 Volt, voldoende voor de meeste toepassingen.

Meteen bij de montage toont deze nieuwe generatie omvormers haar ptentieel. Verstelbare en monteerbare montagevoeten maken een exacte aanpassing aan de inbouwsituatie mogelijk. Wie zijn omvormer heel comfortabel vanuit het dashboard wil activeren, doet dit door gebruik te maken van de extra aansluiting voor een extern schakelaar.

Omvormer in mini formaat voor onderweg

Voor het mobiel gebruik van laptops e.d.

Vertegenwoordigers, monteurs, de technische klantenservice - steeds meer beroepsgroepen hebben hun laptops standaard bij zich. De accu's van laptops werken echter maar voor een beperkte tijd en ze begeven het altijd op het moment dat u ze het hardst nodig heeft.

De optimale oplossing om deze situatie te voorkomen, vormt de PocetPower Smart tussen laptop en de 12 Volt boordaccu. Hieruit halen de compacte apparaten de benodigde energie voor het laden van de accu en zorgen zo voor een probleemloos gebruik.

Beste techniek